Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: A fost modificat ghidul privind creşterea inovării în companii prin sprijinirea abordărilor multisectoriale

Ghidul solicitantului-Condiţii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte nr. POR/2019/1/1.1/OS 1.2/1. Axa prioritară 1, Prioritatea de investiții 1.1, Obiectiv Specific 1.2, „Creşterea inovării în companii prin sprijinirea abordărilor multisectoriale rezultate în urma implementării „Inițiativei Regiuni mai puţin dezvoltate” în România, Programul Operaţional Regional 2014-2020” a fost modificat joi, 19 septembrie 2019 prin ordin al vice-prim ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice.

Principalele modificări realizate sunt:

  • Ajustarea unuia dintre criteriile de îndeplinit pentru etapa 1, respectiv trecerea de la TRL 6 la TRL 5;
  • Modificarea perioadei de verificare și evaluare de la 60 de zile 90 de zile având în vedere complexitatea proiectelor;
  • Corectarea unei erori materiale legate de nr. unei subcategorii bugetare de la 64 la 65 pentru corelare cu MYSMIS;
  • Includerea mențiunii că cheltuielile aferente managementului de proiect vor fi tratate similar cu cheltuielile de informare şi publicitate obligatorii pentru proiect.

Având în vedere stadiul incipient al apelului de proiecte, modificările se aplică pentru toate proiectele depuse, cu asigurarea tratamentului egal al solicitanților la finanțare.

Descarcă ordin

Descarcă anexe

Sursa: AM POR

Vizualizări: 360