Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fii un pasager special la FLIGHT Festival!

Vine, vine toamna cu vremea sa numai bună pentru un festival! Cum nu mai sunt festivaluri toamna? Tocmai ce se anunță unul plin de surprize la Timișoara. Unul în care vei putea zbura purtat de ritmurile energizante ale muzicii, în înaltul creat de realitatea virtuală, la fel ca în filme. Da, vorbim despre FLIGHT Festival.

Locația face parte din poveste, anunțăm decolarea, pe 27 septembrie 2019, din Aerodromul Utilitar Cioaca, Timișoara. Cât despre aterizare, deși știm că te vei distra pe cinste și ai vrea doar de data asta să fie amânată, aceasta este programată pe 29 septembrie 2019.  

Vrem să ne ridicăm la standarde înalte, așa că noi, www.fonduri-structurale.ro, coordonăm componenta de Tech la FLIGHT și vă vom oferi experiența FLIGHT Facility. Am creat pentru voi un spațiu în care veți putea testa senzația de zbor cu ajutorul realității virtuale.

Intregul eveniment, FLIGHT festival, va fi cu siguranță o atmosferă surprinzător de plăcută la care își vor aduce aportul și artiștii de renume, proiecțiile de film și activitățile inedite precum zborul cu avioane și baloane cu aer cald, ateliere de robotică și zone de gaming.

 

Am fi încântați să te avem la bord! Poți verifica detaliile experienței aici și poți achiziționa biletele de aici. Cât despre check-in, nu îți face probleme, cu siguranță vei face nenumărate când vei ajunge la destinație.

Corina Chircea,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 394