Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: A fost publicată lista intermediară a proiectelor aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pe apelul „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini pentru angajați”

AM POCU a publicat ieri, 13 august 2019, lista intermediară a cererilor de finanţare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară, pentru apelul de proiecte POCU/464/3/12/Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajaților – Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini pentru angajați – Regiuni mai puțin dezvoltate.

Solicitanții vor fi informați începând cu data de 13 august 2019, prin sistemul informatic MySMIS 2014+ cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile vor fi depuse în MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluarii tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 1346