Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Start-up Nation: Lista celor 10.000 de beneficiari admiși pentru finanțare în cadrul celei de-a doua sesiuni a programului

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat lista celor 10.000 de beneficiari care au fost admiși pentru finanțare în cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation.

Conform comunicatului oficial, Start-up Nation continuă în parametrii stabiliți inițial – 10.000 de firme finanțate, iar rectificarea bugetară anunțată nu are impact asupra derulării programului.

Vreau să le transmit tuturor antreprenorilor care au depus proiecte eligibile că vor primi finanțarea de care au nevoie. Din experiența primei ediții a programului și din tendințele observate în această sesiune, cea mai mare parte a solicitărilor de rambursări are loc în etapele finale ale implementării programului. Astfel, MMACA va avea disponibile creditele bugetare necesare în ultima parte a anului 2019, deci programul se va derula fără sincope”, a declarat ministrul Ștefan-Radu Oprea.

Sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Vizualizări: 1326