Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mai sunt disponibili 11.234.700 de lei pentru persoanele juridice prin programul Rabla Clasic

În anul 2019, pentru Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla Clasic) este organizată sesiunea de înscriere în vederea acceptării solicitanților proprietari persoane juridice, în perioada 12 aprilie – 30 septembrie 2019.

Conform ghidului de finanțare, programul se derulează în limita creditelor de angajament și bugetare prevăzute cu această destinație prin bugetele anuale ale Fondului pentru mediu, aprobate conform legii. Pentru acest an, suma alocată în cadrul sesiunii de finanțare a programului Rabla Clasic este de 235 milioane de le, din care: 200 milioane lei pentru persoane fizice și 35 milioane de lei pentru persoane juridice.

Bugetul alocat persoanelor fizice a fost  epuizat, iar pentru persoanele juridice mai este disponibilă suma de 11.234.700 lei. După epuizarea sumei alocate persoanelor juridice, nu se mai pot primi dosare de acceptare în cadrul programului. În acest sens, pentru informare solicitanților interesați, pe site-ul instituției va fi actualizată săptămânal situația fondurilor disponibile.

Sursa: Administrația Fondului pentru Mediu

Vizualizări: 344