Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: Ghidul pentru apelul dedicat protecţiei şi conservarea biodiversităţii, publicat spre consultare!

AM POIM a lansat ieri, 25 iulie 2019, în consultare publică ghidul solicitantului „Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii” aferent acțiunii „Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate” din cadrul OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Proiectele finanțate vor sprijini măsuri de conservare a biodiversităţii.

Documentația aferentă ghidului solicitantului a fost completată și modificată conform ultimelor modificări legislative, respectiv decizia Curții Constituționale referitoare la Legea pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.75/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul protecției mediului și al regimului străinilor, precum și Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 75/2018.

Propunerile privind îmbunătățirea documentelor pot fi transmise la adresa de e-mail: secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro până la data de 9 august 2019.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării ghidului.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 362