Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat Programul de granturi „Raiffeisen Comunități” destinat persoanelor juridice, ONG-urilor și instituțiilor de învățământ din România!

Raiffeisen Bank S.A. a lansat Programul de granturi „Raiffeisen Comunități” ce reprezintă un apel de proiecte pentru persoane juridice, ONG-urile și instituțiile de învățământ din domeniul educației non-formale.

Prin acest program organizațiile neguvernamentale și instituțiile de învățământ sunt încurajate să dezvolte și să implementeze proiecte de responsabilitate socială în domeniul educației non-formale(educație financiară, antreprenorială, civică și profesională), care să ducă la îmbunătățirea nivelului de educație și astfel la îmbunătățirea calității vieții oamenilor din România.

Beneficiarii eligibili ai acestui apel pot fi persoane juridice, ONG-uri sau instituții de învățământ din România care creează, implementează și gestionează programe educaționale în România.

În cadrul Raiffeisen Comunități, un proiect poate beneficia de o finanțare de maximum 50.000 lei, iar termenul limită de depunere este 01 august 2019, ora 17:00.

Pentru mai multe detalii cu privire la apel, puteți accesa rubrica noastră de Alte finanțări!

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 283