Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNDR: Sesiunea de depunere privind sprijinul pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole este deschisă!

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a anunţat lansarea în perioada 17 iunie–31 decembrie 2019 a primei sesiuni din 2019 de depunere a Cererilor de finanţare pentru schema de minimis„Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole”, aferentă schemei de ajutor de stat GBER pentru submăsura 4.2 „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole” din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 –2020 (PNDR 2020).

Fondurile disponibile pentru schema de minimis sunt de 4.000.000 euro. Sesiunea se adresează exclusiv beneficiarilor care au semnat contracte de finanțare cu AFIR aferente schemei de ajutor de stat GBER.

Depunerea Cererilor de finanțare pentru schema de minimis aferentă schemei GBER sM 4.2 se va face online pe site-ul agenției, conform precizărilor din Ghidul solicitantului, începând din data de 17 iunie 2019, ora 09:00. Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidul solicitantului aferent acestei submăsuri.

Termenul limită de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte a schemei de minimis aferentă schemei GBER sM4.2 este 31 decembrie 2019, ora 17:00.

Sursa: Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Vizualizări: 450