Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU: Lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară în cadrul apelului „Inovare prin formare”

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014–2020 a publicat lista intermediară a cererilor de finanţare aprobate, în etapa de evaluare tehnică și financiară, pentru apelul de proiecte POCU/469/3/12/Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajaților – Inovare prin formare – Regiuni mai puțin dezvoltate –  „Inovare prin formare”.

Solicitanții vor fi informați prin sistemul informatic MySMIS 2014+ cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile vor fi depuse de solicitant în MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”

Lista poate fi consultată aici. 

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014–2020 

Vizualizări: 827