Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale: Au început plățile destinate beneficiarilor programului de sprijin pentru tomate

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a informat ieri, 06 iunie 2019, faptul că au fost demarate plățile pentru beneficiarii programului de sprijin pentru tomate, astfel că, până la data de 5 iunie 2019 un număr de 214 beneficiari și-au primit deja banii, în sumă totală de 3 milioane lei. Totodată, alte 1.757 de dosare se află în lucru, urmând ca după alimentarea conturilor MADR, banii să ajungă direct la fermieri.

În continuare, Direcțiile Agricole Județene așteaptă depunerea deconturilor justificative pentru cei care au valorificat cantitatea minimă necesară de 2000 kg/1000 mp, termenul limită de valorificare a producției obținute fiind data de 15 iunie 2019.

Programul de sprijin pentru tomate, cultivate în sere sau solarii, cu ajutorul căruia producătorii agricoli din România sunt susținuți, se află în al treilea an de implementare, asigurându-se astfel necesarul de consum intern de tomate de calitate începând cu luna mai și până în decembrie.

Sursa: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Vizualizări: 175