Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Start-Up Nation 2018: A fost actualizată lista aplicanților admiși de principiu la finanțare

În vederea unei prezentări mai clare a situației aplicanților la ediția a doua a programului Start-Up Nation admiși de principiu la finanțare, precum și lista aplicanților respinși la finanțare, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat lista actualizată cu rezultatele verificării proiectelor depuse.

În urma verificării proiectului unui solicitant rezultatul poate fi:

  • Admis - proiectul este admis de principiu la finanțare, solicitantul urmează să fie contactat în vederea încheierii acordului de finanțare;
  • Respins – proiectul este respins;
  • Renunțare – solicitantul a renunțat la proiect;
  • Admis în lista de așteptare – proiectul îndeplinește condițiile administrative și de eligibilitate și are numărul RUE mai mare de 10.000. Proiectul poate fi admis de principiu la finanțare dacă numărul de proiecte admise/ contractate anterior acestuia (cu număr RUE mai mic) este mai mic de 10.000.

Proiectele având rezultatul “admis în lista de așteptare” pot fi admise pe măsură ce proiectele aflate înaintea acestora pe lista RUE vor elibera locuri eligibile pentru finanțare (în limita a 10.000 proiecte) ca efect al respingerii contestațiilor (respingere definitivă), a renunțării totale la finanțare sau a neprezentării la semnarea acordurilor de finanțare.

Lista poate fi descărcată de aici.

Sursa: Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Vizualizări: 930