Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Solicitări de clarificare privind proiectele depuse în cadrul apelului „Inovare prin formare–Regiuni mai puțin dezvoltate”

AM POCU a informat solicitanții că începând cu data de 24 mai 2019 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/469/3/12 „Inovare prin formare – Regiuni mai puțin dezvoltate” pentru etapa de evaluarea tehnică și financiară.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termenul precizat în scrisoarea de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor solicitantului – condiții specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Poate fi solicitat un singur set de clarificări pentru etapa de evaluarea tehnică și financiară.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 114