Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU a lansat apelul „Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri și persoane inactive, persoane cu dizabilități”

AM POCU a lansat apelul non-competitiv „Stimularea mobilității și subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri și persoane inactive, persoane cu dizabilități”, aferent Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți , Obiectivul specific: 3.1. Creșterea ocupării șomerilor și a persoanelor inactive, cu accent pe şomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanelor cu dizabilităţi, persoanelor cu nivel redus de educație.

Scopul apelului non-competitiv este sprijinirea persoanelor cu dizabilități în vederea creșterii șanselor de integrare pe piața muncii.

Proiectele vor putea fi depuse în sistemul informatic MySMIS în perioada 22 aprilie – 24 iunie 2019.

Alocarea bugetară POCU pentru apelul non-competitiv este de 23.529.411,76 euro (contribuția UE și contribuție națională), din care

  • 20.872.181,98 euro (contribuția UE și contribuție națională), reprezintă alocarea pentru regiunile mai puțin dezvoltate Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Centru;
  • 2.657.229,78 euro (contribuția UE și contribuție națională), reprezintă alocarea pentru regiunea dezvoltată (București-Ilfov).

Descarcă Ghidul

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene 

Documente
apel_pocu_3.1.rar
Vizualizări: 223