Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU: Listele intermediare ale proiectelor aprobate pentru bunicii comunității, regiunea București-Ilfov și regiuni mai puțin dezvoltate

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat astăzi listele intermediare cu cererile de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară, pentru apelurile de proiecte:

  1. POCU/436/4/4/Reducerea numărului de persoane aparținând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/ medicale/ socioprofesionale/ de formare profesionala adecvate nevoilor specifice în vederea integrării socio-profesionale - Regiuni mai puțin dezvoltate;
    • POCU/436/4/4 Lista intermediară a proiectelor aprobate - REZERVE
  2. POCU/437/4/4/Reducerea numărului de persoane aparținând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/ medicale/ socioprofesionale/ de formare profesionala adecvate nevoilor specifice în vederea integrarii socio-profesionale – Regiunea dezvoltată Bucuresti - Ilfov.

Începând cu data de 05.04.2019 solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene 

Vizualizări: 293