Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: Ghidul pentru creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității, publicat spre consultare publică

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, a publicat în consultare proiectul Ghidului Solicitantului aferent acțiunii Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate din cadrul OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Finanțarea proiectelor în cadrul acțiunii Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate vizează promovarea măsurilor de conservare a biodiversităţii.

Bugetul total alocat acestor investiții este de 175,268 milioane de euro.

Descarcă Ghidul

Propunerile privind îmbunătățirea documentelor menționate pot fi trimite la adresa de e-mail: secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro până la data de 05.04.2019.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării Ghidului Solicitantului condiții specifice de accesare a fondurilor pentru Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate, Obiectivul Specific 4.1 „Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității prin măsuri de management adecvate şi refacerea ecosistemelor degradate” din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 276