Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MFE a publicat spre consultare publică versiunea revizuită a ghidului pentru reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor din cadrul POIM

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, a publicat marți în consultare versiunea revizuită a Ghidului solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.3. „Reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor”.

Finanțarea proiectelor în cadrul obiectivului specific menționat vizează:

  • Implementarea distribuţiei inteligente într-o zonă omogenă de consumatori casnici de energie electrică (proiecte demonstrative la nivelul regiunilor acoperite de operatorii de distribuție concesionari).

Descarcă Ghidul 

Propunerile privind îmbunătățirea documentelor menţionate pot fi trimise la adresa de e-mail: secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro până la data de 08.04.2019.

Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 6.3. „ Reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor”.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Documente
6.3_final.zip
Vizualizări: 169