Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

INNO – Rethinking Business Networks: Platforma de promovare a proprietăților dedicate investițiilor

Platforma online INNO – rethinking business networks este un instrument de interes și importanță regională care își propune să susțină și dezvolte cadrul economic din regiunea de dezvoltare Nord-Vest și să conecteze toți actorii cheie relevanți astfel încât nevoile pe care aceștia le au să-și găsească rezolvarea. 

După o lungă perioadă de beta testing, produsul a ajuns în etapa în care poate să vină în sprijinul stakeholderilor prin intermediul funcționalităților pe care le pune la dispoziția acestora.

În acest sens, toți stakeholderii care găsesc valoare adăugată în acest produs sunt încurajați să contribuie prin feedback și feedforward direcționat către echipa INNO.

Site-ul www.fonduri-structurale.ro se regăsește printre sursele de informații preluate de către platforma online INNO.

Din online în offline, în data de 13 martie 2019, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest din Cluj-Napoca va fi organizată cea de-a doua întâlnire dedicată promotorilor de active imobiliare (terenuri, clădiri, spații de birouri) din regiune. Scopul constă în activarea rețelei de stakeholderi regionali care numără în prezent 50 de creatori de conținut din următoarele categorii de entități:

  • Primării;
  • Consilii județene;
  • Parcuri industriale;
  • Agenții imobiliare și dezvoltatori.

Totodată, se urmărește colectarea unui feedback relevant de la aceștia.

Vor fi abordate chestiuni ce țin de modul prin care platforma INNO reușește să satisfacă nevoile actorilor cheie care dețin proprietăți dedicate investițiilor, despre elementele de noutate care conferă avantaj competitiv platformei, precum și despre direcțiile viitoare de promovare, fiind clar un instrument de marketing.

Sursa: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Vizualizări: 189