Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Consultanță #pebune pentru dezvoltarea afacerii tale disponibilă până în aprilie cu echipa Risky Business. E gratis, dar asta nu e important

Dacă organizația ta care activează în domeniul IT în Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Satu-Mare, Maramureș, Sălaj) are nevoie de ajutor de la o super echipă de experți în:

 • Identificarea investitorilor
 • Vânzări
 • Comunicare
 • Managementul echipei
 • Marketing
 • Strategie și Marketing digital
 • SEO
 • Social media
 • Strategii SaaS
 • E-comerț

Atunci e foarte bine că citești acest anunț! Prin intermediul proiectului Laboratorul de competențe 502, echipa Risky Business (https://www.riskybusiness.ro/) oferă gratuit ore de consultanță & sprijin pentru dezvoltarea afacerii tale!

Ce condiții trebuie să îndeplinească afacerea ta:

Condiții plictisitoare (dar obligatorii)

 • Să aibă sediul/punct de lucru în Regiunea Nord-Vest (județele Cluj, Sălaj, Bihor, Satu-Mare, Maramureș sau Bistrița-Năsăud)
 • Să aibă autorizat un cod CAEN din domeniul IT (unul sau mai multe din lista aceasta)

Condiții interesante

 • Să își dorească să crească și să se adapteze pieței în continuă schimbare
 • Să vrea să transforme buzzwords ca „inovare”, „disruptive”, „lean startup”, „design thinking” în acțiuni concrete

Ce presupune programul

 • Întâlniri cu experții noștri în funcție de necesitățile tale (face-to-face sau online)
 • Realizarea împreună cu experții a unui document – planificare pentru afacerea ta (poate avea orice formă ți se potrivește – de la pitch deck-uri pentru investitori, planuri de marketing, strategie de media – you name it!)

Cu cine lucrezi?

Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University 

Radu Iuhas este cofondator Risky Business. Radu are peste 13 ani de experiență în dezvoltarea de produse IT, incluzând aplicații cu milioane de utilizatori, premiate de lideri ai industriei precum Google sau Samsung. În ultimii ani a oferit consultanță în materie de produs, strategie și business pentru sute de startup-uri și companii din România și din străinătate. Radu Iuhas deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în domeniul Automatică și Calculatoare acordată de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, precum și o diplomă de licență în domeniul Economiei și o diplomă de masterat în domeniul Marketing-ului și Negocierii în Afaceri acordate de Universitatea Dimitrie Cantemir.

Ana Maria Bujor este manager operațiuni în cadrul acceleratorului Risky Business, în cadrul căruia coordonează o serie de programe dedicate antreprenorilor de toate vârstele, atât la nivel național cât și internațional, dar și evenimente precum Startup Avalanche, competiția internațională de startup-uri din cadrul Techsylvania. Are o experiență de peste 7 ani în training și management de proiect, atât în mediul non-profit, cât și corporate. Ana Maria are o diplomă de licență în domeniul Relații Internaționale și Studii Europene și o diploma de masterat în domeniul Management-ului Crizelor și Conflictelor acordate de Universitatea Babes Bolyai.

Te înscrii?

Interesat? Scrie-ne la ana.maria@riskybusiness.ro (Persoană de contact: Ana-Maria Bujor, 0751057150) și stabilim cum putem colabora!

Looking for awesome people! #OameniiLaboratorului

Aceste activități fac parte din proiectul Laboratorul de competențe 502, conceput și implementat de echipa Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro. Pentru proiect am obținut finanțare europeană și reușim astfel să sprijinim companiile IT cu potențial.

Vizualizări: 473