Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Martie 2019: Luna super cursurilor gratuite la Sibiu, Iași și Timișoara!

Martie 2019: Luna super cursurilor gratuite la Sibiu, Iași și Timișoara!

Caravana programelor de formare Laboratorul de competențe 502 continuă! În luna martie 2019, managerii și antreprenorii din industriile IT, creative și automotive sunt invitați să participe la unul dintre trainingurile pe care le organizăm:

Ultimele cursuri de management de proiect certificate ANC pe care le furnizăm anul acesta:

  • 27 februarie – 4 martie 2019 la Iași. Detalii aici.
  • 12 – 17 martie 2019 la Sibiu. Detalii aici.

Laboratoarele de competențe after work cum doar noi facem:

  • 4 - 7 martie 2019 la Sibiu. Detalii aici.
  • 18 – 21 martie 2019 la Timișoara. Detalii aici.

De ce să investești timp în astfel de activități?

  1. Don’t let opportunity fly by! Putem să oferim aceste cursuri în mod gratuit pentru că am reușit să obținem finanțare europeană prin care putem să acoperim toate costurile. Cel mai probabil, până în următoarea perioadă de finanțare (2021 - 2027), astfel de oportunități nu vor mai fi.
  2. Calitatea trainerilor este extraordinară.  În ciuda restricțiilor cauzate de regulile finanțatorului, am reușit să implicăm în livrarea activităților o serie de experți cu viziune, cu ani de experiență practică în spate.
  3. Great value for money! În mod normal, cursul de management de proiect costă la noi în  jur de 1500 de lei, iar accesul la un astfel de Laborator costă peste 1000 de euro. Nopțile noastre nedormite pentru obținerea finanțării și gestionarea ei face ca pentru voi să nu existe alte costuri decât cele de timp. Asigurăm gratuit inclusiv cazare în regim single, masa și decontul transportului pentru cei eligibili.
  4. Ai ocazia să oferi angajaților proprii accesul la super programe de training. Dacă ești manager de training într-o companie care activează în IT, automotive sau creative, poți să le oferi colegilor tăi (project manageri, team leaderi, scrum masters etc.) un program mulat pe nevoile lor.
  5. Certificare. Cursul de management de proiect este certificat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar diploma este recunoscută național și la nivel european. Pentru Laboratoare participanții vor primi certificate pentru fiecare din cele 4 workshopuri la care participă (pot participa la un modul sau mai multe din combinația de 4 pe care le oferim).
  6. Networking. La evenimente participă oameni foarte faini, cu businessuri proprii sau reprezentanți ai unor companii mari, cu care poți lega noi legături de afaceri.

Devino parte a comunității #OameniiLaboratorului! Pentru atmosfera de la activități, aruncă un ochi pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/laborator502/

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 1947