Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POR: Corrigendum privind sprijinirea dezvoltării urbane durabile

În data de 19.02.2019, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice (MDRAP) a emis ordinul de modificare a Ghidului specific al solicitantului pentru accesarea fondurilor în cadrul apelului de proiecte cu numărul POR/2017/4/4.2/1, aferent Axei prioritare 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectivul specific 4.2 - Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului. Astfel, principalele modificări prevăd:

  • eliminarea din Anexa 4.2.2. Grila de verificare a conformităţii administrative și eligibilității a punctului 23 aferent criteriului  XIV. Lista de proiecte prioritare pentru Axa prioritară 4 a POR 2014-2020 din Documentului Justificativ pentru fonduri ESI 2014-2020, „Valoarea eligibilă nerambursabilă a Cererii de finanţare se încadrează în alocarea financiară a municipiului pentru O.S. 4.2 ?”
  • completarea punctului 10: „Decizia etapei de încadrare a proiectului în procedura de evaluare a impactului asupra mediului, sau Clasarea notificarii emisă de la autoritatea pentru protecția mediului” , secţiunea 4.1 Anexe la depunerea cererii de finanţare cu referirea la Legea nr. 292/2018 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului.

Restul condițiilor și prevederilor din ghidul specific rămân neschimbate.

Descarcă ghidul actualizat

Sursa: AM POR 

Vizualizări: 243