Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU: Lista intermediară a cererilor de finanţare aprobate pentru „Reducerea numarului de comunități marginalizate (non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială”

AM POCU a publicat lista intermediară a cererilor de finanţare aprobate, în etapa de evaluare tehnică și financiară, pentru apelul de proiecte POCU/400/4/2/Reducerea numarului de comunități marginalizate (non -roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate - Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate din teritoriul ITI Delta Dunării.

Începând cu data de 01.02.2019, solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+ cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în MySMIS 2014+ în termenul precizat in cadrul scrisorii de informare, potrivit pașilor descriși în documentul Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene 

Vizualizări: 151