Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost anunțat calendarul seminariilor de informare din cadrul programului RO-CULTURA!

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), gestionează Programul RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. 

Obiectivul general al Programului îl reprezintă consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural.

Având în vedere faptul că, în perioada următoare se estimează lansarea primelor apeluri de proiecte ce vizează Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice, Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate, respectiv Consolidarea antreprenoriatului cultural și  Dezvoltarea audienței și a publicului, UMP va organiza seminarii regionale de informare după cum urmează:

SEMINARII INFORMARE RO-CULTURA
Locație Dată eveniment Locație propusă
Timișoara marți, 19 februarie Consiliul Județean Timiș
Cluj-Napoca joi, 21 februarie Casino Centrul pentru Cultură urbană
Brașov joi, 7 martie Primăria Brașov
Pitești luni, 11 martie Consiliul Județean Argeș
Iași joi, 21 martie Palatul Culturii
Constanța miercuri, 3 aprilie Consiliul Județean Constanța

Scopul acestor seminarii este de a prezenta oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul RO-CULTURA, dar și de a înțelege condițiile de finanțare aferente fiecărui apel.

Pentru a participa, cei interesați vor completa și transmite formulare de înregistrare disponibile online pentru fiecare locație. Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.

Pentru mai multe detalii, click aici

Sursa: www.ro-cultura.ro

Vizualizări: 698