Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost aprobată Hotărârea privind stabilirea cadrului general de implementare a operațiunilor cofinanțate din fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime

În Ședința de Guvern din data de 25 ianuarie 2019 a fost aprobată o Hotărâre care modifică și completează HG nr.347/2016 privind stabilirea cadrului general de implementare a operațiunilor cofinanțate din fondul European pentru Pescuit și Afaceri Maritime prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.

Modificările și completările legislației au fost necesare întrucât în procesul de evaluare a cererilor de finanțare și de verificare a documentelor atașate acestora, precum și în procesul de analiză realizat în cadrul Comisiei de selecție au existat interpretări diferite ale prevederilor art. 5 din HG nr. 347/2016.

Totodată, sunt acceptate bunurile prevăzute la alin. (2), art 5. din HG nr. 347/2016, în cadrul operațiunilor pentru care perioada de monitorizare ex-post s-a încheiat, în scopul sprijinirii beneficiarilor în vederea dezvoltării/modernizării a ceea ce deja au realizat.

Sursa: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Vizualizări: 150