Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POIM a lansat apelul de proiecte pentru evaluarea și monitorizarea calității aerului la nivel național, OS 4.2!

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, a anunțat astăzi publicarea Ordinului ministrului fondurilor europene nr. 66/17.01.2019 pentru aprobarea Ghidului Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor pentru evaluarea și monitorizarea calității aerului la nivel național, Obiectivul Specific 4.2 “Creșterea nivelului de evaluare și monitorizare a calității aerului la nivel național”.

Apelul de proiecte aferent prezentului ghid este apel de proiecte pe bază de listă de proiecte prioritare sau preidentificate și se lansează începând cu data de 21.01.2019, ora 12:00.

Finanțarea proiectelor în cadrul Obiectivul Specific 4.2 „Creșterea nivelului de evaluare și monitorizare a calității aerului la nivel național” vizează îmbunătățirea sistemului național de evaluare și monitorizare a calității aerului, prin monitorizarea adecvată a calității aerului la nivelul autorităților responsabile de politica publică în domeniu, îmbunătățirea capacității de prognoză pe termen scurt și mediu și crearea premiselor pentru comunicare și protejarea populației.

Bugetul total alocat acestor investiții este de cca.15,3 mil.euro.

Descarcă Ghidul

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene 

Vizualizări: 184