Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Oportunitate pentru companiile IT, creative sau din automotive: Seminarii after-work gratuite pentru angajații proprii! Oradea, următoarea destinație!

Oportunitate pentru companiile IT, creative sau din automotive: Seminarii after-work gratuite pentru angajații proprii! Oradea, următoarea destinație!

Organizațiile care activează în domeniile IT, automotive sau în industriile creative (arhitectură, publicitate, PR, design, editare, traduceri, jocuri, artă, meșteșuguri) pot include în programul de training a angajaților proprii un program personalizat de workshopuri cu experți cu expertiză practică în patru domenii cheie:

  • Managementul inovării
  • Management de produs
  • Business Simulation
  • Inovare socială  

În cadrul proiectului „Laboratorul de competențe 502” pentru care am obținut finanțare europeană, reușim să oferim managerilor și antreprenorilor interesați un program de formare care să contribuie la dezvoltare profesională, singurele costuri pentru participanți fiind cele de timp. Cursul, care în condiții obișnuite implică un cost considerabil, este oferit celor care activează în companii din regiunile Vest, Nord-Vest, Centru și Nord-Est în mod gratuit: prin intermediul finanțării europene asigurăm cazarea în regim single, toate mesele și decontul transportului pentru cei care nu locuiesc în orașele în care au loc workshopurile.

Programul pe care îl propunem îmbină metoda finlandeză de învățare prin simulare (în cadrul workshopului de business simulation), cu viziunea „fewer buzzwords, more action” legată de managementul inovării a americanilor, cu aspectele practice și exemplele de succes ale managementului de produs și cu sensul profund pe care îl aduce inovare socială în orice companie.

 

Următorul program are loc la Oradea, în perioada 22 - 25 ianuarie 2019. Detalii despre condițiile de participare și program, aici.

 

 

De la cine înveți?

  • Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State UniversityJennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.
  • Marcel Iancău este formator profesionist si antreprenor. A fost manager commercial & marketing la Cesal SA (din 2011 pana in 2018) – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. În curând va absolvi un program EMBA. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Management de produs.
  • Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani isi doreste sa utilizeze tot ceea ce stie pentru a sustine si mediul social. Aici inovează legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Fă Bine!, a facut parte din echipa care a dezvoltat platforma Debunavoie.ro si din cea care a organizat seria de evenimente 8 Hours overtime for a good cause. Va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.
  • Louis Havriliuc este un întreprinzător care a aplicat în România ceea ce a învățat în Finlanda. Ca urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor business simulation pentru diferite sectoare: IT, Educație, Telecom, Retail etc. Este fondatorul Simbound© digital marketing simulations, un produs educațional folosit în peste 30 țări, iar în cadrul Laboratorului va susține workshop-ul de business simulation cu ajutorul soluției Cesim.

Astfel de programe vor avea loc în patru orașe:

  • 22 – 25 ianuarie 2019: Oradea. Înscrieri și detalii aici.
  • 14 - 17 februarie 2019: Iași. Înscrieri și detalii aici.
  • 21 – 24 februarie 2019: Timișoara. Înscrieri și detalii aici.
  • 4 – 7 martie 2019: Sibiu/Tg. Mureș. Înscrieriși detalii aici.

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Dacă vrei să vezi atmosfera de la activități, suntem și pe facebook. De asemenea, pe LinkedIn.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Sursa foto: Primăria Oradea//Primul Laborator organizat în cadrul proiectului

Vizualizări: 550