Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Prima listă cu proiecte respinse în cadrul apelului pentru înființarea de întreprinderi sociale

AM POCU a publicat o listă intermediară cu proiectele respinse în etapa de verificare a conformității și eligibilității administrative pentru apelul de proiecte POCU/449/4/16/ Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă – „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale”. Procesul de evaluare aferent cererilor de finantare depuse în cadrul acestui apel se realizează în mod continuu.

Descarcă Lista intermediară nr. 1 a proiectelor respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității

Începand cu data de 12.12.2018, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă primesc, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, notificarea privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificarii privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”. De asemenea, având în vedere desfașurarea procesului de evaluare în mod continuu, solicitanții care transmit cereri de finanțare în cadrul apelului POCU/449/4/16/ Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă – „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale”, pot verifica periodic contul MySMIS 2014+ în vederea identificarii informațiilor privind stadiul evaluării cererilor de finanţare depuse (clarificări CAE, notificări etapa CAE respinse, solicitări de clarificări etapa ETF, notificări etapa ETF admise/respinse).

În cazul în care cererea de finanțare necesită clarificări, solicitantul va fi informat prin sistemul informatic MySMIS și trebuie să răspundă punctual, în termenul precizat în cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”. Pentru fiecare etapă de evaluare, respectiv etapa conformitate administrativă și eligibilitate și etapa de verificare tehnică și financiară, se poate solicita un singur set de clarificări.

AM POCU va publica periodic liste intermediare privind proiectele respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității și în etapa de verificare tehnică și financiară.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 275