Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POIM a lansat apelul de proiecte pentru refacerea ecosistemelor degradate

AM POIM a anunțat lansarea apelului de proiecte conform Ghidului Solicitantului aferent acțiunii Menţinerea şi refacerea ecosistemelor degradate şi a serviciilor furnizate (împăduriri, coridoare ecologice etc.), situate în afara ariilor naturale protejate, în acord cu obiectivele europene în domeniu, inclusiv în mediul marin din cadrul OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Finanțarea proiectelor în cadrul acțiunii Menţinerea şi refacerea ecosistemelor degradate şi a serviciilor furnizate (împăduriri, coridoare ecologice etc.), situate în afara ariilor naturale protejate, în acord cu obiectivele europene în domeniu, inclusiv în mediul marin vizează:

  • promovarea măsurilor de refacere a unui habitat natural în sensul îmbunătăţirii sau menţinerii stării favorabile de conservare sau refacerea funcţiilor unor ecosisteme care au fost diminuate sau degradate.

Bugetul total alocat acestor investiții este de 75,2 mil.euro.

Înregistrarea propunerilor de proiecte se realizează on-line, în mod continuu, începând cu data de 14 decembrie 2018 ora 10:00 și se va încheia în data de 31 decembrie 2020, ora 10.00.

Descarcă Ghidul

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 330