Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Atelierul de Antreprenori: Au fost publicate rezultatele concursului de selecție a planurilor de afacere!

Atelierul de Antreprenori: Au fost publicate rezultatele concursului de selecție a planurilor de afacere!

Atelierul de antreprenori, proiect implementat de Universitatea de Vest din Timișoara și Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, și-a desemnat cei 38 de câștigători a finanțărilor de până la 37.000 euro!  

Urmare a procesului de selecție planuri de afaceri, în cadrul proiectului au fost selectate 38 planuri de afaceri:

  • 26 vor fi implementate în județul Timiș,
  • 2 vor fi implementate în județul Arad,
  • 5 vor fi implementate în județul Caraș-Severin și
  • 5 vor fi implementate în județul Hunedoara.

Informații privind planurile de afaceri selectate pot fi consultate aici.

În urma procesul de selecție planuri de afaceri vor fi finanțate 38 de afaceri noi cu până la aproximativ 37000 de euro (maximum 164.518,65 lei/afacere). Valoarea totală a finanțării nerambursabile acordate celor 38 de proiecte selectate este 6.218.744,34 lei.

Cei care au fost selectați pentru a primi finanțare și a-și dezvolta afacerea vor beneficia de mentorat și consiliere personalizate, precum și de alte activități suport pentru succesul afacerii: stagiu de practică într-o companie cu domeniu de activitate similar, Școli de Afaceri, sprijin și monitorizare din partea echipei proiectului în vederea implementării planului de afaceri și utilizării în condiții optime a finanțării nerambursabile obținute.

„Atelierul de antreprenori” este este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7:Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non–agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis: România Start-Up Plus.

Date de contact/Persoane de contact:

Universitatea de Vest din Timișoara, B-dul Vasile Pârvan, nr.4, Et. 1, sala DAIP (vis-a-vis de Aula Magna), Timișoara, jud. Timiș

Dl. Daniel Brindescu-Coordonator organizare concurs planuri de afaceri

E-mail: daniel.brindescu@e-uvt.ro, Tel: 0733987233

Dna. Ciuferescu Simona-Expert informare

E-mail: simona.ciuferescu@e-uvt.ro, Tel: 0256-592338

Vizualizări: 537