Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Inovarea socială – Managerii din industriile IT & creative & automotive sunt invitați să găsească inspirație pentru dezvoltarea companiilor la Cluj – Napoca!

Inovarea socială – Managerii din industriile IT & creative & automotive sunt invitați să găsească inspirație pentru dezvoltarea companiilor la Cluj – Napoca!

De mai bine de 30 de ani, Ashoka se remarcă drept prima organizaţie globală în sprijinul antreprenoriatului social și de anul acesta sprijină proiectul nostru Laboratorul de competențe 502 în livrarea seminarului de inovare socială din cadrul workshopurilor pe care le organizăm în Regiunile Vest, Nord-Vest, Centru și Nord-Est.

În cadrul workshopului dedicat inovării sociale care va avea loc săptămâna viitoare în cadrul Laboratorului de Competențe de la Cluj – Napoca (22 – 26 noiembrie), Maria Duduman va facilita cu sprijinul Ashoka Româna seminarul de inovare socială. Participanții vor învăța despre antreprenoriat social, dezvoltarea și aplicarea de noi idei - privind produse, servicii și modele - care răspund unor nevoi sociale. Cei interesați vor putea afla informații și despre linia de finanțare dedicată înființării întreprinderilor sociale, finanțată din fonduri europene.

Workshopul este gratuit și se adresează antreprenorilor și managerilor din industriile IT, creative și automotive. Alături de inovare socială, veți putea participa la seminarii de management de produs, managementul inovării și business simulation. Înscrierile sunt deschise!

Pentru detalii, click aici.

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 295