Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Oportunitate de finanțare - Parteneriate pentru Orașe Durabile

DG DEVCO (Directoratul General pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare) din cadrul Comisiei Europene a lansat cererea de propuneri de proiecte destinate autorităților locale pentru anul 2018: Parteneriate pentru Orașe Durabile
  
Acest apel este destinat în mod special autorităților locale și regionale europene, pentru a stimula cooperarea pe teme legate de Agenda 2030 privind dezvoltarea durabilă. Proiectele vor sprijini schimburile reciproce între autoritățile locale și regionale și parteneriatele, pentru a aborda dezvoltarea urbană durabilă prin consolidarea capacităților și furnizarea de servicii. 
  
Proiectele ar putea avea acces la grant-uri între două și cinci milioane de euro. Bugetul total al apelului este de 53 de milioane de euro. Proiectele sunt cofinanțate de Comisia Europeană în proporții de la 50% până la 95%. Durată proiectelor ar trebui să fie mai mare de 24 de luni și mai puțin de 60 de luni. 
  
Aplicațiile se vor face în două etape: termenul inițial pentru Concept Note (doar 5 pagini) până la data de 6 decembrie 2018, oră 12:00 (ora Bruxelles-ului). 
  
Detalii despre apelul de proiecte, precum și pachetul informativ complet, pot fi consultate aici

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 281