Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Management de produs și de inovare, alături de business simulation și inovare socială – toate în cadrul unui workshop GRATUIT la Cluj – Napoca!

Management de produs și de inovare, alături de business simulation și inovare socială – toate în cadrul unui workshop GRATUIT la Cluj – Napoca!

Managerii din industriile IT, creative și automotive pot participa la finalul lunii noiembrie, la Cluj – Napoca, la un workshop integrat care include seminarii de:

  • Managementul inovării (seminarul va fi livrat în limba engleză)
  • Management de produs
  • Inovare socială
  • Business Simulation

Programul „Laboratorul de competențe” durează 4 zile (22 – 25 noiembrie; 26 noiembrie - evaluare) și este organizat de noi, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502. Participarea pentru persoanele eligibile din Regiunea Nord-Vest este gratuită, iar pentru cei care nu locuiesc în Cluj – Napoca asigurăm gratuit cazare & decontul transportului. Consultă toate detaliile privind eligibilitatea aici. 

De la cine înveți?

Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University. Jennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.

Marcel Iancău este formator profesionist si antreprenor. A fost manager commercial & marketing la Cesal SA (din 2011 pana in 2018) – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. În curând va absolvi un program EMBA. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Management de produs.

Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani isi doreste sa utilizeze tot ceea ce stie pentru a sustine si mediul social. Aici inovează legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Fă Bine!, a facut parte din echipa care a dezvoltat platforma Debunavoie.ro si din cea care a organizat seria de evenimente 8 Hours overtime for a good cause. Va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.

Louis Havriliuc este un înreprinzător care a aplicat în România ceea ce a învățat în Finlanda. Ca urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor business simulation pentru diferite sectoare: IT, Educație, Telecom, Retail etc. Este fondatorul Simbound© digital marketing simulations, un produs educațional folosit în peste 30 țări iar în cadrul Laboratorului va susține workshop-ul de business simulation cu ajutorul soluției Cesim.

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Suntem și pe facebook.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 580