Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ghidul solicitantului pentru axa 1 a Programului de Cooperare Romania –Bulgaria, spre consultare publica

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013, lanseaza spre consultare publica Ghidul solicitantului si Cererea de finantare pentru Axa Prioritara 1 - Accesibilitate a Programului.  

Aceste documente contin informatii utile pentru beneficiari privind elaborarea, depunerea, evaluarea si selectia proiectelor, modul de completare a cererii de finantare, bugetul minim/maxim pentru un proiect, precum si durata maxima a implementarii unui proiect.

Mentionam ca bugetul disponibil pentru prima licitatie de proiecte este de 26.781.408 euro. 

Va rugam sa consultati saptamanal aceasta pagina, la sectiunea Documente / Documentele programului, intrucat vor fi publicate variante actualizate ale Ghidului solicitantului, inclusiv anexele care in acest moment nu sunt disponibile, pentru toate cele trei axe ale programului (Accesibilitate, Mediu, Dezvoltare economica si sociala). 

Va rugam sa transmiteti comentariile si sugestiile dumneavoastra privind imbunatatirea acestor documente pe adresa de e-mail catalin.glavan@mdlpl.ro pana la data de 31 martie 2008

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 97