Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Cereri de finanțare respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte „Bursa Student antreprenor”

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 a publicat lista cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte POCU/ 379 Bursa Student antreprenor - măsură activă pentru creșterea participării studenților din categorii vulnerabile la programe de studii de licență.

Descarcă Lista proiectelor respinse

Începand cu data de 31.10.2018, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, decizia privind finalizarea procesului de evaluare şi grilele de evaluare.

Solicitanții pot contesta rezultatul evaluării o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune în sistemul MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 336