Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Atelierul de antreprenori: 42 de planuri de afaceri admise în urma evaluării administrative și a eligibilității. 26 de proiecte transmit clarificări!

Atelierul de antreprenori: 42 de planuri de afaceri admise în urma evaluării administrative și a eligibilității. 26 de proiecte transmit clarificări!

În cursul acestei săptămâni au fost transmise și ultimilor aplicanți în cadrul concursului de planuri de afaceri „Atelierul de Antreprenori” rezultatele evaluării conformității administrative și a eligibilității propunerilor transmise.

În acest moment, situația celor 80 de proiecte depuse se prezintă după cum urmează:

  • 42 de proiecte declarate ADMISE în urma evaluării CAE (care sunt în acest moment în etapa de evaluare tehnică și financiară).
  • 8 proiecte RESPINSE
  • 4 proiecte RETRASE
  • 26 de proiecte în faza de transmitere / analiză a clarificărilor.

În prezent, planurile de afaceri admise în urma evaluării CAE se află în etapa de evaluare tehnico – financiară. La începutul lunii noiembrie vor fi programate pitch-urile din ultima etapă de evaluare din concurs.

În concursul de planuri de afaceri au fost transmise 79 de proiecte propuse de participanții la cursurile de antreprenoriat în cadrul proiectului și 1 proiect propus de o persoană care nu a participat la cursurile noastre.

Pentru mai multe detalii despre planurile depuse, click aici.

Mult succes! 

***

„Atelierul de antreprenori” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non–agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis: România Start-Up Plus.

Vizualizări: 323