Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ANCPI - A început licitaţia pentru înregistrarea sistematică din bani europeni a primelor 194 de localităţi

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a inițiat procedura de licitație pentru Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 194 de unități administrativ-teritoriale (UAT).

ANCPI a publicat joi, 11 octombrie 2018, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, anunțul cu numărul CN1005022 - “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 194 de unități administrativ-teritoriale”. Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional - Proiectul major privind „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.

Achiziția se desfășoară pe 36 de loturi și se va finaliza cu încheiere de acord cadru/lot pentru o perioadă de 24 de luni.

Bugetul maxim estimat este de 202.300.056 lei.

Cine poate aplica?

  • Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), cu nr. 2018/S 196-443574, astfel încât la procedură poate avea acces orice operator din țară sau din străinătate care îndeplinește cerințele solicitate de ANCPI.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 noiembrie 2018.

Lista celor 194 de unități administrativ-teritoriale pentru care a fost demarată procedura de atribuire.

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 339