Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU: Solicitări de clarificare pentru cererile de finanțare adresate apelului de proiecte „Bursa student antreprenor”

AM POCU a informat solicitanții că începând cu data de 12.10.2018 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/379/6/21 „Bursa student antreprenor - măsură activă pentru creșterea participării studenților din categorii vulnerabile la programe de studii de licență”, pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Contul MySMIS 2014+ va trebui verificat periodic pentru a putea răspunde punctual în termen de 3 zile lucrătoare la solicitările primite, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru verificarea conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Sursa: MFE 

Vizualizări: 103