Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU: Solicitări de clarificare pentru cererile de finanțare ce vizează creșterea gradului de ocupare din zona ITI Delta Dunării

Începând cu data de 11.10.2018 solicitanții de finanțare în cadrul POCU/410/3/14/ „Îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive, persoanelor de etnie romă, persoanelor din mediul rural din teritoriul ITI Delta Dunării” vor primi solicitări de clarificare pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Contul MySMIS 2014+ va trebui verificat periodic pentru a putea răspunde punctual în termen de 3 zile lucrătoare la solicitările primite, potrivit pașilor descriși în documentul Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru verificarea conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Sursa: MFE

Vizualizări: 78