Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Inovare prin formare - Apel de proiecte destinat formării angajaților din întreprinderile mari

AM POCU a lansat apelul competitiv „Inovare prin formare”, aferent AP 3/PI 10iii /OS 3.12., destinat regiunilor mai puțin dezvoltate (inclusiv teritoriul ITI Delta Dunării).

Obiective:

  • Formarea profesională a angajaților din întreprinderile mari;
  • Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe, aptitudini în domeniile aferente sectoarelor economice și domeniilor identificate conform SNC şi SNCDI.

Alocarea bugetară totală pentru apelul competitiv este de:

  • 38.297.872,20 euro (cofinanțarea UE și cofinanțarea națională), din care 1.000.000 euro reprezintă alocarea destinată ITI Delta Dunării.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor de dezvoltare a resurselor umane, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentului apel, vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro sau să ne contactați la 0725072522, Mirela Săcăluș - consultant Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro.

Sursa: MFE

Vizualizări: 1101