Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
80 de proiecte înscrise în competiția de planuri de afaceri Atelierul de Antreprenori!

80 de proiecte înscrise în competiția de planuri de afaceri Atelierul de Antreprenori!

La finalul săptămânii trecute a fost termenul limită pentru transmiterea planurilor de afaceri de către viitori antreprenori în cadrul concursului organizat în cadrul proiectului Atelierul de Antreprenori!

80 de planuri de afaceri au fost transmise de participanții la cursurile de formare organizate în cadrul proiectului de Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, dar și de persoane care nu au beneficiat de trainingul nostru.

Din totalul celor 80 planuri de afaceri depuse, 52 au fost depuse de participanți din județul Timiș, 7 au fost depuse de participanți din județul Arad, 12 au fost depuse de participanți din județul Caraș-Severin și 9 au fost depuse de participanți din județul Hunedoara.

Consultă aici lista planurilor de afaceri înscrise în competiție

În perioada imediat urmatoare, Universitatea de Vest din Timișoara împreună cu Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează procesul de selecție planuri de afaceri în urma căruia vor fi finanțate 38 de afaceri noi cu până la aproximativ 37000 de euro (maximum 164.518,65 lei/afacere).

Procesul de selecție se desfășoară în două etape:

  • Evaluarea planurilor de afaceri depuse de participanți
  • Prezentarea planurilor de afaceri de către participanți (pitch-uri)

Cei care vor fi selectați pentru a primi finanțare și a-și dezvolta afacerea vor beneficia de mentorat și consiliere personalizate, precum și de alte activități suport pentru succesul afacerii: stagiu de practică într-o companie cu domeniu de activitate similar, Școli de Afaceri, sprijin și monitorizare din partea echipei proiectului în vederea implementării planului de afaceri și utilizării în condiții optime a finanțării nerambursabile obținute.

***

„Atelierul de antreprenori” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non–agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis: România Start-Up Plus.

Vizualizări: 392