Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Nord-Est: Editurile, agențiile de publicitate, dezvoltatorii de jocuri video, studiourile foto sau de arhitectură pot beneficia de training gratuit pentru echipele de management!

Nord-Est: Editurile, agențiile de publicitate, dezvoltatorii de jocuri video, studiourile foto sau de arhitectură pot beneficia de training gratuit pentru echipele de management!

Echipele de management ale organizațiilor din industriile creative din Regiunea Nord-Est (județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău sau Vaslui) pot participa la cursul gratuit de antreprenoriat Laboratorul de competențe 502 organizat în perioada 10 – 15 septembrie la Iași! Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează curs „competențe antreprenoriale” certificat de Ministerul Muncii Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și de Autoritatea Națională pentru Calificări.

5 motive pentru care să te înscrii/să îți înscrii membrii echipei de management  

 1. Vrei să fii competitiv într-un climat de lucru în continuă schimbare. Învățarea continuă este una din condițiile esențiale ale succesului oricărui manager. Participarea la programul nostru îți va consolida gândirea antreprenorială. Cursul este util și managerilor la început de drum care au ocazia să își construiască strategia în afaceri.
 2. Vrei să afli metode eficiente de dezvoltare a afacerii. Managementul resurselor umane, leadershipul, marketingul, managementul financiar al afacerii, inclusiv identificarea de surse de finanțare – sunt toate subiecte pe care le tratăm în cele 5 zile de curs.
 3. Networking. Vei avea ocazia să interacționezi cu manageri din alte companii din Regiunea Nord-Est, să găsiți împreună soluții la probleme similare și să identificați noi colaboratori.
 4. Experiența formatorilor. Programul de formare este livrat de formatori cu experiență. Felicia Scarlat, MBA, senior trainer Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, are experiență de peste 20 de ani în antreprenoriat și în livrarea cursurilor de formare în competențe antreprenoriale, management de proiect, management financiar. La curs va fi prezentă și Raluca Prelucă, consultant senior Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro cu experiență de peste 7 ani în identificarea de surse de finanțare nerambursabilă pentru IMMuri, scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare europeană.
 5. Certificarea cunoștințelor. Cursul este recunoscut de autoritățile naționale în domeniu. La finalul sesiunii de instruire vei susține un examen în urma căruia vei obține un certificat de absolvire.

Motive Extra

 • Am reușit să obținem finanțare nerambursabilă pentru acest eveniment, deci cursul este oferit celor interesați în mod gratuit! Pentru cei care nu locuiesc în Iași, asigurăm cazare gratuită în regim single și decontul transportului!  
 • Toți participanții de la acest curs de formare vor putea candida pentru unul dintre locurile la programul mini-MBA pe care îl organizăm în cadrul proiectului în primăvara anului 2019.

Ce vei învăța la curs

Cursul este adaptat nevoilor de formare ale managerilor din industriile creative. Participanții înscriși la programul de formare vor completa chestionare de evaluare a nevoilor de formare ante-curs, astfel încât metodele de livrare a trainingului să fie potrivite acestora. Programa sesiunii de formare include subiecte relevante pentru:

 • Managementul general al afacerii; strategia de dezvoltare a afacerii și obiectivele acesteia
 • Dezvoltarea unui plan de afacere
 • Managementul resurselor umane; Leadership
 • Managementul financiar al afacerii
 • Marketing și comunicare eficientă în afaceri
 • Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru IMMuri – inclusiv pentru afaceri sociale

Program curs 

 • 10 – 14 septembrie: sesiuni teoretice și practice, full-day; oferim masă & cafea
 • 15 septembrie: examen de certificare

Condiții de participare:

Cursanții trebuie să ocupe o poziție de management/antreprenor într-o companie care activează în industriile creative în Regiunea Nord-Est (județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui, Bacău). Domiciliul/reședința participantului trebuie să fie, de asemenea, în regiunea Nord-Est sau în celelalte regiuni cuprinse de proiect (Vest, Nord-Vest, Centru). Pentru cei care nu locuiesc în Iași, asigurăm gratuit cazare în oraș și decontul transportului. La curs nu pot participa persoane care au mai beneficiat de un curs finanțat din fonduri nerambursabile în „competențe antreprenoriale”.

Industrii creative

Finanțatorul a inclus pe lista industriilor creative aceste domenii de activitate care trebuie să fie autorizate la sedii/puncte de lucru. Acestă industrie cuprinde:

 • agențiile de publicitate,
 • editurile,
 • fabricarea obiectelor din ceramică, bijuteriilor, instrumentelor muzicale, jocuri, jucării,
 • editarea jocurilor video,
 • producția cinematografică și video,
 • radio și televiziune,
 • design,
 • fotografie,
 • traducere,
 • studierea și sondarea opiniei publice  ,
 • arhitectura etc.

Ți-am stârnit interesul?

Dacă dorești să te înscrii, te rugăm să ne contactezi pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro. Dacă ești curios să afli care e atmosfera la cursurile noastre, urmărește-ne pe facebookAici găsești formularul de înscriere.

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 438