Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Nu rata ultimele 2 cursuri gratuite de antreprenoriat din Regiunea Nord-Vest!

Nu rata ultimele 2 cursuri gratuite de antreprenoriat din Regiunea Nord-Vest!

Încă nu ai reușit să participi la cursurile noastre gratuite de antreprenoriat? Înscrie-te acum și nu rata ultimele locuri disponibile! Formularul de înscriere este disponibil aici.

Iată că am ajuns la ultimele 2 sesiuni de formare în competențe antreprenoriale din cadrul proiectului Noi AntrepreNORI (Un PLUS pentru START-UP-urile Regiunii Nord-Vest). Cursul este gratuit (asigurăm cazarea, mesele și îți decontăm transportul), este acreditat de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări și îți oferă șansa de a fi printre cei 38 de antreprenori care obțin finanțare nerambursabilă de 30.000 € sau 40.000 €.

Când?

27 august - 1 septembrie 2018, Cluj-Napoca, județul Cluj

28 august – 2 septembrie 2018, Cluj-Napoca, județul Cluj

Sesiunile de formare se adresează tuturor persoanelor care au domiciliu sau reședința în Regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) și sunt interesate să aprofundeze cunoștințele despre antreprenoriat și business.

Persoane de contact:

Silvia Nistor, Structural Consulting Group (www.fonduri-structurale.ro) – tel. 0720 040 167 (curs: 28 aug-2 sept)

Raluca Drozan, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca – 0747021097 (curs 27 aug-1 sept)

***

Un PLUS pentru START-UP-urile Regiunii Nord-Vest (POCU/82/3.7/104273) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

 

Vizualizări: 470