Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POC: Ministerul Fondurilor Europene a publicat o instrucțiune ce are în vedere facilitarea implementării proiectelor pentru transferul de cunoștințe

În data de 10.08.2018, Ministerul Fondurilor Europene a publicat Instrucțiunea nr. 7, ce are în vedere facilitarea implementării contractelor de finanțare din cadrul Axei Prioritare 1, Acțiunea 1.2.3. „Parteneriate pentru transfer de cunoștințe”.

În cadrul acesteia, Direcția Generală Programe Europene Competitivitate transmite informații cu privire la:

  • Cererile de prefinanțare;
  • Cererile de plată;
  • Cererile de rambursare;
  • Modalitățile de plată;
  • Introducerea în SMIS a contractelor subsidiare.

Click aici pentru a accesa Instrucțiunea.

Pe scurt, despre linia de finanțare:

Linia de finanțare „Parteneriate pentru transfer de cunoștințe” se află în procesul de implementare și își propune, pe de o parte, creșterea accesului întreprinderilor la expertiză extinsă și la facilitățile organizațiilor de cercetare publice (instituţii de învăţământ superior şi de cercetare-dezvoltare), pe de altă parte, dezvoltarea de soluții inovative pentru obținerea de produse şi procese, tehnologii noi/ îmbunătăţite identificate de întreprinderi ca fiind cerute de piață.

Valoarea asistenţei financiare nerambursabile a fost prevăzută la minim 4.500.000 lei şi maxim 13.500.000 lei, bugetul total alocat acestei măsuri fiind de 473 mil.lei.

Cristiana Onea, 

www.fonduri-structurale.ro

Sursă: POC

 

Vizualizări: 304