Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Înscrie-te și ocupă unul dintre ultimele locuri disponibile la cursurile de antreprenoriat de săptămâna viitoare dedicate celor din regiunea Centru!

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Înscrie-te și ocupă unul dintre ultimele locuri disponibile la cursurile de antreprenoriat de săptămâna viitoare dedicate celor din regiunea Centru!

Intrăm în linie dreaptă cu ultimele cursuri gratuite de antreprenoriat dedicate celor care au domiciliul sau reședința în județele Alba, Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita sau Mureș. Săptămâna viitoare, în cadrul proiectului Start-up@CENTRU, avem 2 cursuri care așteaptă ocuparea ultimelor locuri disponibile:

  • 13-18 august 2018, la Sebeș, Hotel Nicky – Pentru detalii: Ruxandra Sîdor, 0746.176.482  
  • 15-20 august 2018, la Sibiu, Hotel Ana Airport – Pentru detalii: Cristina Pojoga, 0725.0725.00

De ce să vii la curs? Pentru că...

  • Participarea este gratuită. Asigurăm tot ce îți e necesar pentru participare: formatori cu experiență, module de curs interesate și interactive, cazare, mese, decontarea transportului,
  • Vei învăța pe parcurul celor 5 zile de curs cum să îți pui ideea într-un plan de afaceri și vei fi sprijinit în acest proces ce către echipa de formatori,
  • Vei cunoaște alți antreprenori și vei afla mai multe din mediul de business,
  • Cursurile sunt certificate de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări; 
  • Dacă vei dori să participi și la a doua etapă a proiectului, participarea la curs îți asigură șanse mai mari de a obține finanțarea de cca. 36.400 euro (169.270 lei), 100% nerambursabilă pe care o avem disponibilă pentru 48 de antreprenori și planurile lor de afaceri.

Ce spun participanții de la sesiunile anterioare?

  • „Țin să vă mulțumesc mult pentru cursul de antreprenoriat: pentru prima dată încep să înțeleg cum circulă banii într-o firmă”
  • „Am fost impresionată de profesionalismul formatorilor. Am învățat foarte multe lucruri și m-am simțit foarte bine”
  • „Foarte plăcut curs, informații exacte, răspunsuri clare și edificatoare la orice întrebare. Aș veni oricând din nou.”

Le mulțumim cursanților noștri pentru aprecieri, iar pe tine sperăm că te-am convins și te așteptăm la curs!

Pentru înscrierie te rugăm să completezi formularul online la următorul link: www.fonduri-structurale.ro/startup-centru/inscriere

***

Web: www.fonduri-structurale.ro/startup-centru

Facebook: www.facebook.com/StartupCENTRU

E-mail: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Persoane de contact:

  • Cristina Pojoga, Expert, Structural Consulting Group-www.fonduri-structurale.ro, 0725.0725.00
  • Ruxandra Sîdor, Expert, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – filiala Cluj-Napoca, 0746.176.482  

***

Start-up@CENTRU (POCU/82/3/7/105851) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL), în calitate de Beneficiar, împreună cu partenerii Iceberg Consulting SRL (Partener 1), Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca (Partener 2) și Municipiul Alba Iulia (Partener 3).

Vizualizări: 295