Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Rectificările bugetare nu afectează procesul de contractare al fondurilor europene

 În data de 8 august 2018, s-a publicat rectificarea de buget pe anul 2018 cu încadrarea în ținta de deficit bugetar de 2,97% din PIB, conform site-ului Ministerului Finanțelor Publice.
 
Diminuările au fost operate de la Serviciul Român de Informații (-113 milioane lei), Ministerul Cercetării și Inovării (-122,1 milioane lei), Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (- 44,2 milioane de lei), Ministerul Energiei (- 47,7 milioane de lei), Ministerul Afacerilor Externe (- 35,1 milioane lei), Serviciul de Protecție și Pază (- 22,7 milioane lei), Ministerul Turismului (- 17,3 milioane de lei), Serviciul de Informații Externe (-16,5 milioane lei), Serviciul de Telecomunicații Speciale (-16,2 milioane lei).
La instituțiile la care au fost diminuate creditele bugetare, nu au fost diminuate corespunzător și creditele de angajament, astfel încât să nu fie afectat procesul de contractare a proiectelor finanțate din fonduri europene precum și a lucrărilor de investiții. Diminuarea referindu-se doar la creditele bugetare (cash).
 
Pentru a citi întreg documentul, click aici
 
Ana-Maria Radu
www.fonduri-structurale.ro
 
Sursa: Ministerul Finanțelor Publice
Vizualizări: 161