Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

BMN: A fost lansat în consultare publică ghidul aplicantului pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte

A fost lansat spre consultare publică Ghidul aplicantului pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte finanțat prin Programul Operaţional Comun Bazinul Marii Negre (BMN).

Ghidul conține informații referitoare la prioritățile programului, condițiile de eligibilitate ale aplicanților, parteneriatelor, activităților, documentele solicitate, criteriile de verificare, precum și o descriere a modului de completare a aplicațiilor în sistemul electronic de monitorizare (eMS) al programului.

Valoarea totală a fondurilor IEV (Instrumentul European de Vecinatate) disponibile pentru cel de al doilea apel este de 24,5 milioane euro.

Descarcă Ghidul Solicitantului aflat în consultare.

În acest context, părțile interesate sunt invitate să transmită eventuale observații/ propuneri în vederea îmbunătățirii prezentului document, la adresa office@bsb.adrse.ro, până la data de 27 august 2018.

Observațiile primite vor fi analizate în vederea definitivării variantei finale a Ghidului aplicantului mai sus menţionat, iar răspunsurile la solicitările de clarificări/ observațiile/ propunerile primite vor fi publicate pe site-ul programului.

Sursă: MDRAP

Vizualizări: 291