Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ghiduri noi spre consultare pe POCU - 2 pe sănătate și 2 pe educație

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman (AM POCU) a publicat spre consultare patru ghiduri de finanțare:

Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Tratamentul precoce al persoanelor infectate cu HIV/SIDA”, AP 4/ PI 9.iv/ OS 4.9.

Obiectivul acestui apel de proiecte vizează creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de sănătate și de servicii orientate către tratamentul precoce al HIV/SIDA.

Descarcă Ghidul Solicitantului

 

Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Tratamentul precoce al persoanelor bolnave de tuberculoză, inclusiv tuberculoză latentă”, AP 4/ PI 9.iv/ OS 4.9.

Obiectivul acestui apel de proiecte vizează creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de sănătate și de servicii orientate către tratamentul precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente.

Descarcă Ghidul Solicitantului

 

Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Educație de calitate în mediul rural”, AP 6/ PI 10.i/ OS 6.3 & 6.6.

Obiectivul acestui apel de proiecte vizează acordarea de finanțare nerambursabilă dedicată exclusiv implementării unui program național care să includă măsuri coerente și adresate în mod dedicat creșterii calității educației oferite elevilor care învață în școli din zonele rurale dezavantajate, în vederea diminuării riscului de părăsire timpurie a școlii și a asigurării șanselor de acces la nivele superioare de educație.

Descarcă Ghidul Solicitantului 

 

Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Bursa profesională”, AP 6/ PI 10.iii/ OS 6.11.
Obiectivul acestui apel de proiecte este asigurarea unui sprijin financiar pentru formarea profesională inițială, ca stimulent pentru creşterea participării tinerilor la educație și formare profesională.

Descarcă Ghidul Solicitantului 

 

Observaţiile şi sugestiile pot fi trimise până la data de 6 august 2018, pe adresa: consultare.pocu@fonduri-ue.ro.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

 

 

Vizualizări: 1124