Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Atelierul de antreprenori este săptămâna aceasta la Caransebeș!

Atelierul de antreprenori este săptămâna aceasta la Caransebeș!

Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro organizează o nouă conferință de informare în cadrul proiectului „Atelierul de Antreprenori”, vineri, 13 Iulie 2018, începând cu ora 18:00, la Pensiunea Kolping, str. Str. Martir Colonel Ioan Ută (fosta Subdeal), nr.4 C, localitatea Caransebeș, județul Caraș-Severin.

Proiectul își propune să dezvolte competențe în domeniul antreprenorial pentru 310 persoane din Regiunea Vest, să sprijine înființarea și dezvoltarea a 38 de afaceri non-agricole în mediul urban din cele 4 județe ale regiunii Vest și să creeze 76 de locuri de muncă. 

În cadrul conferinței se vor prezenta condițiile care trebuie îndeplinite pentru a face parte din grupul țintă și a participa la cursurile din cadrul proiectului. De asemenea, vom prezenta metodologia de depunere și selecție a planurilor de afaceri. În cadrul proiectului se acordă finanțare de până la 37.000 euro pentru 38 de afaceri.

În cadrul conferinței participanții pot face propuneri care, în măsura oportunitații lor, vor fi transpuse în metodologia finală de selecție a planurilor de afaceri.

Confirmarea participării la conferință se face la telefon: 0744122564,  mail: marius.milos@e-uvt.ro.

Persoană de contact: Dl. Miloș Marius  - Expert grup țintă în cadrul proiectului.

Alte informații despre proiect puteti găsi pe pagina de facebook a proiectului sau pe site-ul  proiectului: https://startupatelieruldeantreprenori.projects.uvt.ro/.

***

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non–agricol din zona urbană, Schema de ajutor de minimis: Romania Start-Up Plus.

Vizualizări: 187