Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost recepţionat căminul cultural din Petrila

Pe 6 iunie a fost recepţionat căminul cultural din Petrila (jud. Hunedoara), reabilitat şi modernizat de Compania Națională de Investiții (CNI), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS).

Lucrările de reabilitare și de modernizare au presupus, în principal: recompartimentarea spațiilor interioare; realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități; intervenția la elementele structurale degradate; refacerea parțială a șarpantei; realizarea platformelor și copertinelor de acces; amenajarea unor spații destinate grupurilor sanitare și centralei termice.

Totodată, au fost construite spații adiacente, au fost amenajate aleile pietonale, spațiile verzi și parcarea și s-au realizat instalațiile de iluminat exterior. Lucrările CNI au presupus și asigurarea utilităților (intervenții la nivelul instalațiilor electrice, sanitare, de climatizare și de protecție la incendiu).

Astfel, clădirea beneficiază de o sală multifuncțională, cu dotări multimedia și echipamente specifice.

Valoarea totală a contractului a fost de 1.126.562,71 lei cu TVA, finanțarea fiind asigurată de către MDRAP prin CNI S.A., în limita fondurilor alocate anual cu această destinație, respectiv pentru Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social.

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 146