Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Povești cu și despre impact. Alex, protagonistul primei benzi desenate românești pe teme europene, se mută în online!

Un nou proiect de comunicare al Reprezentanței Comisiei Europene în România dezvoltat împreună cu Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro îl aduce în lumea digitală pe Alex, protagonistul benzii desenate ,,Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe” lansate în 2016.

Astăzi, 5 iulie 2018, a fost lansată pagina de facebook Let’s Talk Impact, iar Alex face cunoștință cu prietenii, like-urile și postările din newsfeed.

Cine este Alex?

Alex este un reporter simpatic, ciufulit și aiurit. Un reporter 2.0 care reinventează abordarea și tonul reportajelor despre politicile și fondurile europene și elimină limbajul de lemn al informațiilor pe care le găsește. Motto-ul după care se ghidează este: Impactul este despre oameni și povești, nu despre cifre și hârtii!

Aventura lui Alex a început cu o serie de călătorii în care a descoperit o mulțime de povești și a adunat de la oamenii pe care i-a întâlnit lecții învățate din domeniul fondurilor și proiectelor. Le-am cuprins pe toate în prima bandă desenată românească pe teme europene, lansată în decembrie 2016. O puteți găsi la link-ul ec.europa.eu/romania/proiecte_indraznete_ro/banda_desenata_ro.

Apoi Alex i-a întâmpinat mereu zâmbitor pe participanții prezenți la cele 8 conferințe din seria ,,Succesul e...MOLIPSITOR!” organizate în 2017 de Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro în cele 8 regiuni de dezvoltare ale României.

Este momentul acum ca Alex să se conecteze la social media și să-și extindă comunicarea și către cei din mediul online!

Anul 2018. Alex întâlnește comunitatea online

Pagina Let’s Talk Impact își propune să construiască un teritoriu comun și prietenos de dezbateri despre teme și valori europene, despre impactul fondurilor structurale, aducând, totodată, în atenția cititorilor experiențe și lucruri învățate de cei care au derulat proiecte și care au utilizat oportunitățile de finanțare nerambursabilă existente.

Pagina Let’s Talk Impact își propune să aducă în atenția publicului lumea fondurilor așa cum nu a mai fost văzută. Și asta nu pentru că ea s-ar fi schimbat, ci pentru că ne propunem să le punem cititorilor o pereche nouă de ochelari pe nas, care să le dea o nouă perspectivă canalizându-le atenția pe impactul fondurilor și pe rezultatele concrete.

Despre Alex găsești mai multe pe www.facebook.com/LetsTalkImpact. Experiența se anunță una plină de noi povești, pățanii și proiecte î­ndrăznețe!

Persoană de contact:

Cristina Pojoga

Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro

0725.0725.00

reporter_alex@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 343