Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POC a anunțat lansarea Ghidului Solicitantului aferent Acțiunii 2.3.2 – Asigurarea securității cibernetice a sistemelor TIC și a rețelelor informatice

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate din cadrul Ministerului Fondurilor Europene și Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale a anunțat lansarea Ghidului Solicitantului aferent Acțiunii 2.3.2 – Asigurarea securității cibernetice a sistemelor TIC și a rețelelor informatice, aprobat prin Ordinul ministrului fondurilor europene cu numărul 579/20.06.2018, și lansarea apelului de proiecte de tip non-competitiv POC/418/2/4/Asigurarea securității cibernetice a sistemelor TIC și a rețelelor informatice, cu depunere la termen.

Data deschiderii apelului: 02.07.2018, orele 09.00.
Data închiderii apelului: 02.11.2018, orele 17.00.

În cadrul acestor apeluri se vor finanța proiectele:
Proiect 1 – Sistem de alertă timpurie și informare în timp real – RO-SAT, beneficiar Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO.

Proiect 2 - Actualizarea și dezvoltarea sistemului național de protecție a infrastructurilor IT&C cu valențe critice pentru securitatea națională împotriva amenințărilor provenite din spațiul cibernetic, beneficiar Serviciul Român de Informații prin Centrul Național Cyberint, în parteneriat cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Apelul de proiecte, aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, are un buget alocat de 139.329.000 lei (FEDR). Durata maximă de implementare a proiectului este de cel mult 36 de luni de la data semnării contractului de finanțare.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Sursa: MFE

Documente
Ghid_232_Anexe.zip
Vizualizări: 370